Prateći uspeh obnovljene sezone Foksove serije "24", mreža pronalazi načine da oživi još jednu ikonsku dramsku seriju. Naravno, u pitanju je "Dosije X". Geri Njuman, predsednik Foks TV grupe potvrdio je danas navode o pregovorima mreže oko obnove Karterove kultne drame o natprirodnom, sa Dejvidom Duhovnijem i Džilijan Anderson u glavnim ulogama. Njuman je izrazio nadu u pozitivan ishod ovih pregovora. Inače, Kris Karter predvideo je mogućnost nastavka serije na leto, potvrdjujući da je vodio razgovore sa čelnicima Foksa i Tventit senčuri foks televizije, odnosno studijom koji stoji iza serije. Serija je obogaćena franšizom filmova, pa je uz kampanju fanova moguće očekivati još jedan nastavak.

Predsedavajuća Dejna Volden dodala je da su pregovori isključivo logističke prirode, čekajući pogodan trenutak da ključni igrači "Dosijea X" (Kris Karter, Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson) budu u mogućnosti i krenu sa poslom. Ona je potvrdila i da će glavne uloge u potencijalnom nastavku tumačiti glumci iz originalne postave, dakle Duhovni i Anderson. Još uvek nije bilo diskusije o kreativnom procesu nastavka, odnosno šta će predstavljati glavnu priču nove serije. 

Nakon tribine Foksovih zvaničnika održane u Pasadeni, Njuman se obratio reporterima i odgovorio na pitanje o mogućem povratku serije:

"Ukoliko bude došlo do toga, Dejvid i Džilijan će reprizirati svoje uloge. Kris je zainteresovan, kao i Dejvid i Džilijan. Raspored je veoma komplikovan. Dejvid snima seriju, Džilijan ima obaveze u UK. Ne znam koliko će se brzo odvijati stvari, ali su pregovori u toku."

[Izvor1][Izvor2]

Post a Comment

Previous Post Next Post