TVRage objavljuje da je premijera serije "Aquarius" zakazana za nedelju, 1. mart 2015. Serija je, kao što znamo, smeštena u 1967. godinu, koja je poznata kao "eon Vijetnamskog rata, droge, eksperimentisanja i slobodne ljubavi".

Narednika Sema Hodiaka će se igrati Dejvid Duhovni ("Dosije X" i "Kalifornikacija"). On će povesti istragu za nestalom advokatovom kćeri, nakon što njena majka bude zatražila pomoć. Kako su hipici buntovni i odbijaju saradnju sa vlastima, Hodiak će zatražiti pomoć partnera. U pitanju je neposlušni policajac na tajnom zadatku, Brajan Šaf (Grej Dejmon).


Dvojac će nakon izvesnog vremena saznati da je devojka pobegla sa "maljavim" gitaristom. Kako istraga bude odmicala, otkriće da lider sekte vrbuje bespomoćne devojke i manipuliše njima. Narednik će na kraju prisustvovati "orgiji pojačanoj drogama" na Holivud Hilsu. Putovanje policajaca se nastavlja i prolazi kroz tamniju stranu kulturne revolucije, seksa, droge i ubistva. Čovek za kojim tragaju postaće jedan od najozloglašenijih ubica u istoriji pod imenom Čarls Menson.

Menson je bio problematični čovek koji je očajnički pokušavao da postane poznati muzičar tokom 60-ih, sve dok nije izgubio razum. Serija predstavlja epsku trku izmedju Mensona i policije, koja će trajati nekoliko sezona, sve do postizanja vrhunca kontroverznim ubistvima Tejt / La Bjanka.
Prema navodima sajta Deadline, Duhovnijev lik predstavlja poker fejs Henka Mudija iz "Kalifornikacije" uz izvanredni stav agenta Foksa Moldera iz "Dosijea X". 

[Izvor]

Post a Comment

Previous Post Next Post