IGN je imao priliku da tokom nedavno održane NBC Upfronts prezentacije popriča sa Duhovnijem o seriji Aquarius i povratku Dosijea X. 

IGN: Šta tvoj lik misli o Čarlsu Mensonu kada po prvi put čuje za njega? Očigledno je da mu nije poznata perspektiva za razliku od one koju publika već ima? Kakav je njegov prvi utisak?

Duhovni: To je odlično pitanje. Moj lik je detektiv Sem Hodijak koji je odrastao tokom dvadesetih, a šezdesete u Los Andjelesu mu nimalo ne prijaju. Ne dopadaju mu se stilizovane frizure, kao ni opojne droge. On je poput Džoa Frajdeja. Kada se bude susreo sa njim po prvi put, Menson će mu delovati kao pripadnik hipi komune, koju ne podržava. Zapravo, Menson je običan makro, osudjenik i neko ko zloupotrebljava čekove. Dakle, smatra ga običnim propalitetom, zbog čega ga potcenjuje, pa je samim tim interesantno da Sem ne uvidja šta se priprema: stiže Menson, stižu šezdesete i sve će se promeniti oko njega.

IGN: Da li je Molder današnjice sličan Molderu kakvog ga pamtimo?
Duhovni: Ličiće na mene. Videćemo!

IGN: Veoma si uzbudjen zbog povratka u svet Dosijea X. Zbog čega te serija još uvek privlači?
Duhovni: Kao da se okupljam sa društvom iz srednje škole. Označili smo svoj put i započeli karijere snimajući Dosije X. Mnogo toga dugujemo samoj seriji, kao i njenim fanovima. Mnogo toga dugujemo i jedni drugima. Drago mi je da smo ponovo na okupu.

Post a Comment

Previous Post Next Post