"Jutros sam dobio scenario prve epizode", izjavio je Dejvid u nedavnom intervjuu za Entertejnment vikli, koji je objavljen danas popodne na zvaničnom sajtu. "Pročitao sam ga pre sat vremena i zaplakao već na prvoj stranici, iako to nije imalo nikakve veze sa samom sadržinom scenarija. Bilo je čudno videti sva ta poznata imena. Planirali smo nastavak godinama unazad. Trebalo nam je mnogo vremena da se okupimo i pronadjemo zajednički jezik sa Foksom. Pregovori su trajali dve godine unazad. Sada nastupa zanimljiv deo. Konačno nam je pružena prilika. Taj neobično emotivan i prijatan trenutak ću morati da iskoristim na neki način [tokom snimanja]."

Ali, šta je sa samim scenariom? "Ne mogu da vam kažem — fantastičan je."

S druge strane, Dejvidu je postavljeno pitanje da li ćemo od januara moći da pratimo nezavisne ili epizode posvećene mitologiji. Naravno, odgovor je bio očekivan. "Iako serija obuhvata samo šest epizoda, one će predstavljati mešavinu obe vrste. Dosije X ne bi bio to što jeste bez mitologije."

Iako je Foks naručio samo šest epizoda, Duhovni je izrazio zainteresovanost u dalji nastavak. "Otvoren sam za još jedan ciklus. Ne znam da li bih mogao da snimim dvadeset epizoda, što važi i za Džilijan. Ipak, mislim da su svi zainteresovani za nastavak nakon mini serije. Podrazumeva se da nismo vratili seriju zbog njenog privodjenja kraju."

Da li postoji nešto zbog čega Dejvid neće biti srećan povratkom u lik Moldera? "Trčanje kroz šumu u četiri ujutru."

Post a Comment

Previous Post Next Post