Postoje dve stvari koje su izazvale paniku medju fanovima "Dosijea X": tvit doktorke En Sajmon i Rojtersov tekst koji sadrži intervju sa Džilijan Anderson.

Naime, Sajmonova je na svom Tviteru objavila nimalo lepu vest: "Greška je prouzrokovala prekid pregovora. Ono što sam poslednje čula glasilo je 'definitivno možda'. Pokušavam da saznam detalje. I ja sam zabrinuta."




S druge strane, glumica je u intervju za Rojters govorila o značaju filma "Sold" i globalnom problemu seks trafikinga. Napominjući da je njena aktivnost na društvenim mrežama pojačana zbog povratka "Dosijea X" na male ekrane, kao i da su na taj način ljudi saznali nešto više o problemu trgovine ljudima, novinarka je postavila pitanje da li to znači da nam nova sezona kuca na vrata. Medjutim, Andersonova je dala zabrinjavajuć odgovor: "Verovatno da ne. Mislim da je sa tim gotovo."

O čemu se zapravo radi, kakva je to greška bila dovoljno velika da prekine pregovore i da li je nova sezona naprasno bačena sa litice, saznaćemo uskoro...

Post a Comment

Previous Post Next Post